luni, 20 august 2007

Lucrari .. in doru` lelii

De ceva vreme incoace trec zilnic pe o strada ce se "reface". Este vorba ( pentru cunoscatori ) de portiunea de drum de la Faget pana la stadionul Forex ( fost Tractoru) Si pentru ca traim in Romania, strada ( care nu e o alee , e chiar o strada intens circulata ) se "reface" de cam multisor. Initial era prevazuta finalizarea pe data de 9 august. Pe 9 august, cand am trecut pe acolo , lucrarile erau in toi ( adica la modul obisnuit , 2 oameni pazeau un altul care se facea ca lucreaza ) . Evident ca termenul s-a prelungit pana in 15 august.. iar mai apoi pana in 23 august. Eu inteleg ca oamenii ( mai degraba firma ) pot invoca scuze cum ar fi vremea , ploile , sau cine stie ce nunti au trecut p'acolo si le-au aruncat buchetele in santurile sapate si neastupate.
DAR intrebarea e : PANA CAND? Pana cand oameni buni? Ar fi o idee sa ma bag si eu la o licitatie sa asfaltez niste strazi intr-un timp record.. ca vad ca se prelungesc termenele dupa bunul plac al celor care castiga aceste licitatii.
Dar l-as ruga pe domnul primar , sau pe conducatorul firmei respective ( nu o cunosc .. asa ca nu am nimic cu firma sau cu persoana ) sa treaca pe acolo la ore de maxim trafic, sa isi umple si ei frigideru` de puli , de dumnezei , de morti si de alte binecuvantari ce se aud din fiecare masina.

Sunt chiar curios daca se va respecta termenul de 23 august..... sper ca de data asta da.. daca nu ... iar fac un drum de 2 minute cu masina , in 20.

DIXIT....


Later EDIT : 31.08.2007

Inca nu au terminat, ce`i drept.. a ramas o portiune destul de mica ..dar se pare ca mai dureaza...

Niciun comentariu: