vineri, 23 octombrie 2009

Update

1. In weekend am fost la nunta la vara-mea la Cluj. O fo` fain.... palinca o curs rauri rauri...uischianele la fel. .. Fain graiu` lor ... faini oamenii... Mi-am vazut neamuri pe care nu le ma intalnisem de 14-15 ani... si vai vai vai ce mare m-am facut ... ( adevaru` e ca la 95 de kile is cam mare ).
De gazduit m-am gazduit la Mara... Sar`na conita.. buna gazda mi-ai fost!! Imi pare rau de te-am sforait in vreo noapte.

In alta ordine de idei ,azi ii saptamana, m-am intalnit in Cluj cu preteni din Brasov , ne-am zis ca daca tot nu avem vreme sa ne vedem acasa.. hai sa bem o bere , doua , trei in Cluj. Si unde sa facem asta? Apai cica`i un club fain pe 4 nivele ( ii ceva cu J , da` nu`mi aduc aminte ). Am ajuns acolo.. m-am simtit cel mai pensionar dintre pensioari. Plin de pustoaice si pustani anu` 1 de facultate , clasa a 8-a , clasa a 10-a. No... eram printre putinii ai caror blugi erau intregi si cred ca singurul care avea camasa pe el . Asa ca am parasit locatia cu gandul de a merge la somn in pregatire pentru nunta de a doua zi ... Da` pana la urma am aterizat intr`o carciuma de pe langa lupoaica aia cu Remi si Romi ( cred ca astia din jud. CJ au un fetis cu lupoaica aia .. ca e si in Turda una ) unde am servit bere la halba pana la o ora decenta .. ca niste batranei ce suntem....
Nunta o fo` faina... numai ca m-am cam imbatat si am dansat cu toate babele ( deh.. tre` sa ma laude neamu` si pe mine ... ) ... Dansatu` ca dansatu`.. da` bautura aia mi-o dat de lucru a doua zi dimineata cand m-am pornit catre casa.... greu la volan cu capu` cat un T34 rusesc....

Cam atat de la Cluj...

2 . M-am mutat la Sfantu` acu`... cu lucru ( adica mi-am schimbat locul de delegatie , sa inteleaga si ai mai grei de cap ) ... naveta in fiecare dimineata .... 30 de km...

Surprinzator ... ungurii de aici is mult mult mai ok decat aia din Miercurea Ciuc. Aici toti stiu romaneste si cam toti o vorbesc destul de bine... rar intalnesc pe cineva cu un accent la fel de puternic ca al celor de la Ciuc... o fi influenta brasoveana?

no.... cam atat ii nou.....

ne mai citim...


C ya....

Un comentariu:

Meneaito spunea...

WTF ?? Baaaa, da` penibilul tau chiar nu mai are limite !?!! Ce dracu e cu avatarul asta de tractorist ?!?! Poza cu tine ginerica?!?!? Ca ultimul meltean, ca ultimul cocalar !!! Ai foto de-asta si in portofel ?? Desktop? Vazuram ce nefasta ghiolbanca si kitschoasa ti-ai tras, cu peste pe teveu, mileuri si plastice pe ea, strampi la sandale, coafuri de soacra/ nasa mare tapate si apretate, diademe l-) si alte ornamente, insa chiar asa?
Zi-mi ca la sugestia rapandulei ai atarnat si cd-ul, crucifixu`/ matania /icoana/ pluşu` la auto si e perfect. ;)
Pisi, niciun BARBAT, niciunul cu toti cromozomii specifici in dotare, cu ceva respect de sine si ceva anisori de scoala n-ar seta un avatar gen. (adica “barbat”!! nu manelist, nu tratcorist, nu slugă, nu piţi, nu sclav).
Moldova va dori poza repectiva si pe crucea criptei?
Ps. Hmm… hidoşenia aranjamentului coamei o întrece până si pe cea a stârpiturii de-o poartă.
Ps2. Lache, acordeon, carpete pe canapele, muşama ?! Superb.