miercuri, 28 octombrie 2009

Masini si icoane

De multe ori am vazut masini care mai de care in trafic cu cruciulite sau icoane atarnate de parbriz . Da` aia de am vazut`o azi le-a intrecut pe toate . Avea atarnate de parbriz cu ventuze nu mai putin de 8 cruciulite si icoane.

Acu` stau sa ma intreb... oare icoanele alea il protejeaza pe sofer cand se baga in depasire in curba si din fata vine un tir? Oare cruciulitele alea il scuza daca iti taie fata in trafic, daca schimba benzile fara sa semnalizeze sau daca trece pe rosu la semafor? Nu generalizez... dar tipu` de azi se incadra in ultimele exemple.

Cica romanii sunt un popor credincios si unii dau p`afara de credinta cand e vorba de afisat icoane si cruci in masini, case , carucioare , portofele etc... sau cand trec pe langa o biserica isi fac 1000 de cruci maaari sa fie siguri ca`i vede toata lumea .. dupa care continua sa scuipe semnite si sa inceapa o fraza cu : Frate , in pula mea... ce am futut-o pe aia!!!!.

So.... Cu ce ne ajuta icoanele si cruciulitele in masina? ca io tot nu am inteles...??? te fac mai civilizat sau iti iarta "pacatele" din trafic?



C ya...

5 comentarii:

io-n Dushu Tau! spunea...

icoanele alea-s exact ca cele 3j de ghiuluri pe mana unui manelar...arata statutul social...pe ala scrie prost, astia credinciosi is alta natie..

Anonim spunea...

cruciulitele de ajuta sa treci mai repede pe lumea ailalta :)))

NoLimits spunea...

dupa ce developez pozele facute cu telefonul asta vara mai spre toamna... o sa recunosti ca inca nu ai vazut nimic in materie de icoane si cruciulite pe parbrziz :D (pana atunci incearca sa iti imaginezi un matiz sau spark ceva, cu parbrizul plin de la un capat la altu si de sus pana jos... cu un pic de loc in dreptul pasagerului si ceva mai mult la volanului)

aur, manca-ti-as, aur! spunea...

Băăăăăă, faţă de lopată a întrecut orice aşteptări!! Ce-i mă cu lanţul ăla de WC, cu podoaba de la grumazu-i gingaş, triplu împletită, tricoloră şi la 200 de grame???? Nu era de ajuns că-i mega ţăranca ţărăncilor, ghiolbanca ghiolbancelor, melteanca meltencelor, că-i întruchiparea desăvârşită a kitschului, asta e si ţiganca/manelista supremă? Ieftin. Oribil. Hidos, grotesc, burlesc, scabros, de un prost gust unic. E mama lor.

Reminder spunea...

WTF ?? Baaaa, da` penibilul tau chiar nu mai are limite !?!! Ce dracu e cu avatarul asta de tractorist ?!?! Poza cu tine ginerica?!?!? Ca ultimul meltean, ca ultimul cocalar !!! Ai foto de-asta si in portofel ?? Desktop? Vazuram ce nefasta ghiolbanca si kitschoasa ti-ai tras, cu peste pe teveu, mileuri si plastice pe ea, strampi la sandale, coafuri de soacra/ nasa mare tapate si apretate, diademe l-) si alte ornamente, insa chiar asa?

Zi-mi ca la sugestia rapandulei ai atarnat si cdeul, crucifixu`/ matania /icoana/ pluşu` la auto si e perfect. ;)
Pisi, niciun BARBAT, niciunul cu toti cromozomii specifici in dotare, cu ceva respect de sine si ceva anisori de scoala n-ar seta un avatar gen. (adica “barbat”!! nu manelist, nu tratcorist, nu slugă, nu piţi, nu sclav).

Moldova va dori poza repectiva si pe crucea criptei?

Ps. Hmm… hidoşenia aranjamentului coamei o întrece până si pe cea a stârpiturii de-o poartă.
Ps2. Lache, acordeon, carpete pe canapele, muşama ?!… Superb. S u p e r b.