miercuri, 4 noiembrie 2009

Update "Masini si icoane"



Asa cum am zis si aici inca un exemplu :

PS . Evident ca se auzeau manele din masina .. SUPER FM nu??

3 comentarii:

mannes spunea...

păi să-l ajute D-zeu să-i iasă combinaţiile, mânca-tzi-ash

giugiuc spunea...

Băăăăăă, faţă de lopată a întrecut orice aşteptări!! Ce-i mă cu lanţul ăla de WC, cu podoaba de la grumazu-i gingaş, triplu împletită, tricoloră şi la 200 de grame???? Nu era de ajuns că-i mega ţăranca ţărăncilor, ghiolbanca ghiolbancelor, melteanca meltencelor, că-i întruchiparea desăvârşită a kitschului, asta e si ţiganca/manelista supremă? Ieftin. Oribil. Hidos, grotesc, burlesc, scabros, de un prost gust unic. E mama lor.

Meneaito spunea...

WTF ?? Baaaa, da` penibilul tau chiar nu mai are limite !?!! Ce dracu e cu avatarul asta de tractorist ?!?! Poza cu tine ginerica?!?!? Ca ultimul meltean, ca ultimul cocalar !!! Ai foto de-asta si in portofel ?? Desktop? Vazuram ce nefasta ghiolbanca si kitschoasa ti-ai tras, cu peste pe teveu, mileuri si plastice pe ea, strampi la sandale, coafuri de soacra/ nasa mare tapate si apretate, diademe l-) si alte ornamente, insa chiar asa?
Zi-mi ca la sugestia rapandulei ai atarnat si cd-ul, crucifixu`/ matania /icoana/ pluşu` la auto si e perfect. ;)
Pisi, niciun BARBAT, niciunul cu toti cromozomii specifici in dotare, cu ceva respect de sine si ceva anisori de scoala n-ar seta un avatar gen. (adica “barbat”!! nu manelist, nu tratcorist, nu slugă, nu piţi, nu sclav).
Moldova va dori poza repectiva si pe crucea criptei?
Ps. Hmm… hidoşenia aranjamentului coamei o întrece până si pe cea a stârpiturii de-o poartă.
Ps2. Lache, acordeon, carpete pe canapele, muşama ?! Superb.