luni, 25 mai 2009

Din nou pe drumurile patriei

Aseara am plecat din Brasov spre Focsani, cu o masina ... ma rog.. daca se poate numi masina... o Dacie break cu 140.000 de km la bord... io is afon la tehnica de masini.. .da` colegu` zicea ca`i desprinsa nu stiu ce chestie de la galerie ( io stiam ca galerie e aia care urla la meci.. da` no... ) si din cauza asta toate noxele mi le baga in masina si nu afara...

La inceput nu am sesizat treaba asta, doar un vag miros de benzina.. da` dupa 30 de km de mers cu masina.. am tras intr-o parcare sa dau la rate.. ( ie si ele oameni, trebuie sa mananca si gura lor :P ) sunat sefi , anuntat ca masina nu poate merge pana la Focsani.. intors in Brasov ( da, la volanu` aceleiasi masini.. ) luat alta masina functionala .. repornit spre Focsani..
.

Am zis ca o fi fost drumu` ala .. s-o fi plictisit de mine ( mergeam pe Tg Secuiesc- Onesti- Adjud- Focsani ) , ca de la cat am fost la Bacau.. ma stiu toate gropile...si am decis sa schimb ruta..

Am plecat asa. Brasov- Intorsura Buzaului- Nehoiu- Buzau - Rimnicu Sarat- Focsani


MINUNAT DRUMUL

Am facut o plimbare...consum 5.5 % , km parcursi 235 pana in fata blocului... asfaltul minunat... peisajul superb... am facut un scurt popas pe Siriu la baraj... pacat ca era seara tarziu ( era deja 22.30) si nu prea am putut vedea mare lucru.. da` la intoarcere poate prind mai multe :)
Oricum felicitari autoritatilor din jud Covasna si Buzau pentru starea drumurilor .. minunat.. va recomand drumu` , merge de`o plimbare ..


C ya..


Ps. Sper sa nu ma intoxic iar cu noxe.....

Un comentariu:

MADCAT spunea...

Pai si nu ai gasit tu un aurolac in gara sa il iei pe post de filtru de aer interior!?!?!?! Il luai cu tine la Focsani, mereai ca okiu'...
Aer mai curat nu ai fi avut in masina nici cu toate dispozitivele de ultima ora cum ai fi avut cu aurolcaul (PAA = Personal Airfiltering Assistant). Si nici nu pierdeai vremea cu instalarea. Se instala singur la sursa...

Si ti-ar mai fi dat si bani si te-ar mai fi rugat sa il iei cu tine si data viitoare. Si iti curatai plamanii mai ceva decat daca angajai hornari profesionisti!

Ba, tata, pic de imaginatie... ;)