joi, 21 mai 2009

Roman = tigan?

Sunt scarbit. Daca azi vad vreun italian ii fut una... tare.. De ce? Inceputu`:

Ieri a fost finala cupei UEFA . Echipa antrenata de Mircea Lucescu a castigat. Da, a fost un meci prost, urat si inchis. Dar a castigat echipa antrenata de un roman. Pana aici nimic special nu? sau ma rog.. poate`i special faptu` ca mai sunt si romani care mai castiga cate ceva...

Azi in IL GIORNALE , un ziar "renumit" din italia.. scrie " Tiganul de 64 de ani Lucescu, a castigat cupa UEFA pentru Shaktar" .. Pai sa nu le futi mamele in cur pana fac hemoroizi? sa nu le bati copiii cu butelia pana invata diferenta dintre tigan si roman? sa nu dai muie femeilor lor pana invata sa spuna roman si nu tigan pe gura lor? sa nu`i bati pe ei pana suiera printre dintii lipsa " rumeno " nu " zindaro"

Da frate, majoritatea romanilor din Italia sunt ciorditori si se asociaza cu baietii mai tuciurii pentru treburi mai putin curate... dar asta nu inseamna ca toti romanii sunt tigani..

Si pe cine s-au gasit ei sa faca tigan ? Pe Lucescu...


Pai cand Lucescu antrena Brescia si Brescia era intre primele echipe din Italia era bun? Lucescu antrenor la Inter era bun? Lucescu antrenorul lui Ronaldo , Baggio, Hagi, Hasan Sas, Jardel .. era bun? Acu` e TIGAN?

pe final : tara`mi`as pula pe mormantu` celui care a scris articolu` ala .. da`le`as muie nevestei si fiicei lui pana fac proastele febra musculara la mandibula ... pana cand invata sa spuna ROMAN si nu TIGAN....

Hai sictir.. macaronari imputiti....


PS : Cica "zingaro " inseamna nomad.. adica s-a dus pe la n echipe..asta`i scuza lor... pai ba cacatilor .. Lucescu e la Shaktar de 5 ani ... ala`i nomad? Va trageti pe cur de`s dare de cacat de la Roma pana in luna..

Un comentariu:

MADCAT spunea...

Si statu roman nu se sesizeaza?! Ambasada de ce isi mananca painea?! Degeaba?!?!?!?!

Lucescu ar trebui sa i dea in judecata pentru calomnie si sa le ceara niste despagubiri din alea gastronomice de sa verifice aia de 10 ori inainte sa publice un articol!

ITALIENI DE CACAT!!!!

PS: Bune spagehetele! ;)