marți, 29 ianuarie 2008

Hai sa ne cumparam statiuni

Citeam aici ca un tip a cumparat o statiune de ski din Elvetia cu 90 de centi... Mai frate.. daca elvetienii isi permit sa isi acopere gaurile de milioane de dolari ( sau euro ) vanzand o statiune de ski cu 90 de centi, cu conditia ca cel care o cumpara sa investeasca in ea... atunci de ce ne mai miram ca la noi in Poiana Brasov e cel mai scump metru de cablu din Europa? Pentru ca aici nu exista cultul clientului, ci doar cultul imbogatirii proprietarilor de hoteluri, telecabine, teleskiuri , gondole etc...
Oare cand o sa vina primaria din Poaiana si sa zica : vindem totul.. niciodata :D pentru ca le merge bine.. vin moldoveni, vin rusi, vin ucrainieni etc... de ce sa moderinzam teleskiurile din Poiana? lasa ca merg si asa... Macar au schimbat gondola veche cu una moderna... Da` au bagat si pretul corect :))
Oare cat o sa le mai tina? Oare cand o sa se trezeasca bucuresteanu` sau moldoveanu` si va vedea ca in Austria plateste 22 de euro pe noapte in camera dubla si jumatate cat plateste in Poiana pe telegondola la teleskiul din Austria?
Oare cand o sa se axeze si romanul pe multumirea clientului si pe faptul ca ala o sa mai vina o data , de 2 ori ... ca i-a placut.. si nu o sa caute altceva, mai ieftin si mai bun?
Nuuuu, mentalitatea romanului este : lasa ca daca nu vine ala.. vine altu...
Da` pana cand? oare nu o sa se termine oamenii care vin o data si dupa aia nu mai vin?

Da , exista si oameni cu multi bani care nu pun pret pe astea... si ei merg unde le e mai usor de ajuns... dar noi? cei mai mititei? care strangem din buci o saptamana sau o luna pentru 2 zile amarate de ski? ... ei bine.. la anu` am zburat in AUSTRIA sau ELVETIA.. si poa` sa ma pupe Copos undeva cu telecabina lui din Poiana cu tot :D

C ya....

2 comentarii:

Anonim spunea...

Noi astia mititei ne mutam in vest :)

Anonim spunea...

oare cat..oare cand?:)) pana atunci go..drum bun..si nu mai astepta..ca trece timp pretios:D
"cine se trezeste de dimineata departe ajunge":P
have fun!