joi, 22 mai 2008

Curve... de 10-15 euro...

Citeam in pubertatea ca o fomeie de 45 de ani presteaza servicii de calitate indoielnica ( orale si dupa cum zice ea " tot tacamu`" ) pentru 10-15 euro pe marginea drumurilor din Spania.
Pana aici nimic anormal... toata lumea stie ca in Spania, Italia, Franta si restu` tarilor vestice o marte parte din romancele plecate dau cu curu` sau cu gura... dupa posibilitati.... Dar sa iti aduci si fata de 18 ani si sa o bagi la produs ... si peste asta sa si zici in gura mare " Sa vada si ea cum se face un ban la portocali. Sa se rodeze cu multi barbati".. Io nu pot sa cred ca femeia aia`i normala..
Partea proasta e ca peste cativa ani pustoaica se intoarce in tara .. cu vreo cateva mii de euro stransi din cele cateva mii de metri de falus spaniol "rodat" .. si gaseste un fraierastean din comuna`i natala .. pe care il prosteste ca ea o lucrat ca secretara/capsunara/bona... si ala o si ia de nevasta. Da` proasta nu`i ea la faza asta.. ci ala care pune botu'....
Io inteleg ca fiecare`i stapan pe propriul corp... dar sa iti "initiezi" copilu` intr-o meserie de gen.. mi se pare total aiurea... Nu zic ca fatuca`i nevinovata....Daca si ei ii place sa se "rodeze"... nopai treaba ei..... Oricum si asa aveam o imagine de cacat in Europa... Dar ma asteptam ca tarfele noastre sa se vanda mai scump...
Si ne mai intrebam de ce apar clipuri cu " dar vaaaai a cui e aceasta masina " ... sau alte mizerii... pentru ca majoritatea celor care pleaca afara... habar n-au ce vor sa faca acolo.. sau ce vor face, ei vor doar " un trai mai bun " ...

Curvelor... din Spania/Italia etc ..... daca tot va place "meseria" , puteati ramane in tara .. e drept ca aici pe centura risti sa iti iei si 2-3 pumni in gura de la un tirist nemultumit... dar banii cam tot aia ii iei... Sau poate pula de spaniol, italian, francez , neamt, marocan samd... o fi mai buna decat aia de roman... Sau spaniolu` dupa ce te fute iti da si flori? Te scoate si in oras.. si iti da si 10 euro pentru reproducerea orala facuta? Hai sa fim seriosi...

Deci , IMI VREAU CURVELE INAPOI... macar se se faca de cacat la noi in tara.. decat se ne faca de cacat afara....

Un comentariu:

Anonim spunea...

Bei Paulica,

Nu i vorba de gustul si culoarea scarbavnicului madular. I vorba de cat din ce produci dai pe acareturi.

Adica, sa facem un calcul: mama+fica pe zi ar putea face, in medie, 250 EURO (la 8 turisti pe ora... ceea ce nu prea cred) => in 10 zile fac 2500 EURO => intr-o luna de munca fac 7500 EURO. Hai sa zicem, 7000, ca nu se lucreaza in week-end (dar si asa io tot cred ca scot 8-9000 si mai mult pe luna).

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! 7000 EURO pe luna!!!!! 7000 EURO PE LUNA!!!! 3500 EURO pe luna pe cap de muncitor!!!!!!!!!!

Cacat, stai sa imi revin!!! Deci, pe scurt ca deja ma gandesc sa imi skimb meseria: viata acolo in general i mult mai ieftina decat in Romania. Cu ce keltuie ele pe acolo pe luna, raman cu 3000 (si mai mult) DE EURO PE LUNA!!!!!

Sambag... ai vreun numar de telefon de la o tipa din asta, poate ma baga si pe mine pe sustake?!?!?!


Partea a doua, dpdv moral, da, este imoral sa-ti bagi copilul la inaintare. Lucru ce denota EGOISM, LIPSA DE VALORI SPIRITUALE SI MORALE, NEPASARE, PROSTIE SI COMODITATE! Si la urma ,la ce sa te astepti de la o CURVA?!

... 3000 de EURO pe luna...

...3000...