vineri, 2 mai 2008

Dor.. de primavara

Si cum in narile-mi infundate de raceala mai patrunde din cand in cand un miros de primavara.. chestia asta ma duce cu gandul la munte.... si cand zic munte, nu ma refer la muntele bucurestenilor ( care se traduce prin Bran, Predeal, Sinaia , Brasov) ci la muntele adevarat , la cabanele din varfuri , la refugii, la corturi si betii pe acorduri de chitara... Si de ce nu ? La fornecatii pe aceleasi acorduri de chitara , intr-un cort mic.. cu 2 saci de dormit... cu o persoana la fel de binedispusa :D ehe.. ce vremuri.. ale tineretii valuri :) Dar sa trecem peste.... Oare voua nu va inspira primavara dor de drumetii ? de izolare placuta alaturi de prieteni pe varfuri de munte? de nasterea unor noi amintiri , de povestit copiilor ( uite mah.. cand eram eu tanar .. mergeam aici .. uite poza asta.. eram mort de beat.. si mai incolo in cort erau doi.. da` nu`ti spun ce faceau... si in partea cealalta.. era unu`.. se tinea de copac... ) ?

So... cine are chef de o iesire pe munte.. cu 3-4 chitari.. cu 4-5 rucsaci de bautura .. si cu unu` de mancare.. pentru ca vrei nu vrei .. mancarea nu tine de frig.. dar palinca de Maramures .. cam tine :) ....

Si ca tot eram in spiritul muntelui ... ascultati... si judecati ....



Deci? Cine se baga?

2 comentarii:

Anonim spunea...

:) Pare ca va distrati pe cinste. Ursul ce zicea?

Anonim spunea...

Weekendu' asta o trecut, weekendu' viitor avem ceva treaba..dar pe viitor cand o fi si ceva mai cald pe afara si mai PUTINA ploaie, ne bagam!