joi, 28 februarie 2008

Matinale....

Ma trezesc dimineata ca omu` normal ( sau asa imi place mie sa cred despre mine, ca sunt normal) , imi fac dusuletzu` si ma duc in bucatarie sa imi fac painea prajita cu unt si cu sare (unii ii zic toast... da`i mai buna painea prajita :D ), pornesc televizoru` si aleg o emisiune matinala....
Pana aici nimic special ... la un moment dat apare un tip imbracat in haine de epoca... ( 1456-1504.. pentru cunoscatori ) . Zic... ia sa vad.. se mai face vreun film.. o fi vreun actor ( desi avea freza de manelist :D ).... Si deschide moldoveanu nostru gura... ( era din Suceava) .. : Io is urmasul lui Stefan cel Mare , si vreau sa dau in judecata statul roman pentru a recupera pamanturile.. Sa ma inec cu imbucatura zdravana pe care tocmai o luasem din senvis ... WTF?? Fuarte tare frate.. nici macar nu ma gandisem ca se poate asa ceva... Si stau sa ascult mai departe.... ca e bine sa incepi ziua cu niste rasete zdravene.. ( de altfel si prezentatorii emisiunii il cam luau in balon pe "domnitor" , chiar daca el parea ca nu se prinde )..
Si omu` continua in nota-i definitorie : STEFAN A ZIS : "MOLDOVA NU`I A MEA , NICI A VOASTRA , CI A URMASILOR URMASILOR VOSTRII "... deci cari esti prin urmari , prin tiestamient stramosu mieu Stiefan mi-o lasat mii Moldova... Deci citise omu`... numai ca nu si-a dat seama ca in loc de testamentu` lu` Stefan l-o citat pe Delavrancea... :D ce si-o fi zis el.. ca Delavrancea asta ii vreun notar stravechi care ii tinuse testamentu` lu` Stefan?

Deci , amice , iti doresc mult succes, eu zic sa ceri toata Romania, asa macar poate nu se mai proclama autonomia tinutului secuiesc ( dar asta cu tinutu' secuiesc ii alta poveste... ) . Sper sa auzim cat mai curand de tine.. dar nu la stiri , sau la matinale comice .. ci trimitand o vedere/ilustrata de la Sapoca, Socola si alte locatii cu specific.... :D

Mare`i gradina ta Doamne..... si multi prosti sar gardu`....

3 comentarii:

Anonim spunea...

Asta se chinuie demult sa ia Moldova inapoi, l-a dat si pe la stiri. Mie unu, mi se pare k saracul om e retard. Oricum l-am vazut si eu la o emisiune din asta si moderatorii isi bateau p**a de el si el nik....o tinea intr-o prostie. Ce sa-i faci? decat sa mori de foame acasa si anonim mai bine mori de foame, tot acasa dar celebru, impacat cu gandul k ai facut o natiune intreaga sa moara de ras. Oricum, dupa cum ai zis si tu, mare e gradina, dar din aia care au sarit gardul sunt si retarzi din astia

Anonim spunea...

mai tragic, faceti-l presedinte al "Moldovei" :)))))

Anonim spunea...

Cu inapoiatu asta am mai vazut show-uri si mi se pare ca l-or faultat si Carcotasii.

Omu asta spune un adevar pe care lumea refuza sa il inteleaga si sa il accepte: SUNTEM PENIBILI, FRATE! Am ajuns sa primim la televizuina emisiuni cu nebuni, retardati, inculti, imbecili, ciobani, dislectici, hoti, criminali, chiciari, manelisti, tzigani.

Io am mai spus-o: astia suntem, cu astia defilam! Si daca tara asta imi este mie muma, si presedintele asta mi-e mie tatuca, si oligofrenii astia de la televizor imi sunt mie frati si surori, apai prefer sa raman orfan sau sa ma infieze alta "familie"!!!

Cat despre acest mare voievod nascut peste noapte, in canalul din spatele blocului de pe o fundatura din Moldova, plamadit din sloboz in vitro si la care s-o mai adaugat un varf de praf de cacat, io zic sa nu ne mai batem capu... ptr ca nu i frumos sa razi de debilii mintali! Sa multumim Domnului ca suntem sanatosi si mai intregi la minte decat el!