joi, 28 februarie 2008

S-a nascut noul TERENTE?

Ma trezesc cu un link .. dintr-un ziar . Cica un individ scarbos este amenintarea unui sat prin faptele sale condamabile.. Deci .. ce a facut nenorocitu`... ii un violator in serie... da` nu cauta fomei.. ci animale.. In articol se descrie activitatea sexuala a noului Terente.. care si-a inceput viata sexuala cu o magaritza si a fost prins in flagrant cu o vitzica...

Declaratia babei care l-a surprins violand vitzica :
"'Vitica era legata de copac, iar Gheorghe statea in spatele ei cu pantalonii in vine. Era virgina vitica mea, nici nu am dat-o la taur pana acum, ca era micuta, maica'"

Baba declara ca i-a dezvirginat vitzica... hmmmm deci omu` ,pe langa ca are o problema extraordinar de mare la mansarda, ie capabil sa faca pe taurasu` comunal? Dezvirgineaza magaritze si vitzeluse?
Si ne mai miram ca asta apare la televizor.. asta se vinde.. asta e imaginea din lume.... asta filmeaza si vad strainii care vin la noi..
Si ne mai miram ca suntem vazuti ca o tara din lumea a 3-a ? Nu ar trebui....

Bolnava lume frate.. vorba lu` MadCat.. bine ca suntem sanatosi noi... ( mai mult sau mai putin :D )

3 comentarii:

Anonim spunea...

Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!

Anonim spunea...

La ce sa ne mai asteptam daca pana si astia de la tzara au inceput sa o ia razna care se presupune k ar trebui sa fie cei mai sanatosi atat la corp cat si la cap? poate k omul nu a vazut in viatza lui o femeie goala si cand a vazut bovina in toata splendoarea s-a emotionat saracu. sau are scula prea mare si nu ii incape intr-o femeie :))

Anonim spunea...

Raspunsul este simplu: Tipu i un magar si un bou! :))))))))))