joi, 13 martie 2008

Mesaj de multumire

Da... e un mesaj de multumire...

Acum .. ca la scoala cand iei premiu , cu liniuta
As vrea sa`i multumesc vecinei de la etajul unu care in dimineata asta m-a urmarit cu privirea foarte atenta , ca nu cumva sa ma urc in alta masina , ca nu cumva sa iau vreo bordura cand plec de pe loc , ca nu cumva sa mi se faca rau si sa poata suna la salvare.
De asemenea mii de multumiri vecinei de la etajul 3 care de fiecare data cand venim acasa ne studiaza atent plasele si continutul lor, cat scoatem din portbagaj si cu ce masina venim , cati suntem si cati plecam. Sunt sigur ca o face doar pentru a ne atrage atentia daca am uitat sa cumparam ceva, sau daca am uitat pe cineva in masina.....

Voi nu aveti vecini carora sa le multumiti pentru grija ce v-o poarta? :D

6 comentarii:

Anonim spunea...

vrei o imagine de cosmar??? sa-ti vina niste prieteni in vizita in weekend. asa, vreo 3-4 sa fie tacamul complet. pe cat pui pariu ca ii pune la intretinere???

Mirela06 spunea...

Eu tin sa multumesc aproximativ intregului bloc. II multumesc preastimabilelor vecine de la 2 si de la 4 ca hranesc toate matzele cartierului (daca stati prin steagu sau alte cartiere si aveti pisici la bloc, trimiteti-le in racadau ca traiesc bine, le primim cu drag). De asemenea consider ca vecina de la 1 trebuie amintita si trebuie sa i se acorde un premiu special pentru faptul ca, alaturi de cea de la 2 (da, aia cu pisicile) reuseste sa ne alunge toate femeile de servici care chiar isi fac meseria. Cea de la 2 a fost intr-atat de amabila incat i-a amintit doamnei de servici (uneia din cele k! pe care le-a avut blocul nostru) printr-o sesizare la sefa de scara ca i-a mutat potcoava pe care o tinea sub pres, cand a dat cu matura la ea la etaj. Probabil femeia de servici a vrut s-o fure... Imi iubesc de asemenea vecinele care te pupa in dos cu zambetul pe buze si abia asteapta sa povesteasca despre cum ai venit tu aseara la ora 11 (nu ca o fata cuminte nemaritata care ar trebui sa intre la 9!!!!) si nu ai coborat din masina "baiatului aluia cu care vorbeste ea" cin dintr-o masina straina buna... Sa mai zic?! Aaaaaa si sa n-o uitam pe vecina de la parter, cea cu burta care tine minte cate masini are prietenul meu si de ce vine cu alta, probabil ca tine calculul pentru a-i cumpara mai multe locuri de parcare.

Anonim spunea...

"Indiferenta ucide" asa ca ... multumiti de cate ori aveti ocazia pensionarilor (a.k.a in amjoritate vecini) care se intereseaza de "succesurile" sau in"succesurile" voastre.

Hai sa traim bine!

Anonim spunea...

Oarecum sunt de acord cu "anonim". I bine cand sta cineva cu geoana pe tine, iar atunci cand iti da unu in cap are cine sa sune la salvare, sa nu zaci in balta de sange pana mori; sau sa sune la politie cand vede hotii la masini.

Ce ne omoara pe noi, i barfa si perfidia. Ca suntem un neam de papagali si turnatori, egoisti si tzarani.

Orice padure are uscaturile ei, asa cum orice scara de bloc are laturile ei pseudo-umane.

Unknown spunea...

nimic nou pe 14.03.2008? Monotona ziua asta e ca ?

AM Inima inca spunea...

@just: stai cumva in B31...ca si la noi e mate la bloc pe care le hraneste vecina de la 4 :)...dar restul de detalii nu le cunosc...pentru ca nu sunt o vecina de genul celor pomenite aici:))