
Se iau 4 vlăjgani (FiCăţel, simte-te bine) si se înghesuie într-o bucătărie aparent neîncăpătoare. Ingredientele de bază- băieţii- se condimentează din plin cu ţuică (pălincă puturoasă) sau pentru finuţi s-a executat o limonadă. Pentru preparare gramajul trebuie să fie exact: două bucăţi de 87 de kilograme, unu’ mai pirpirel de vreo 78 de kilograme şi pentru garnitură se ia şi un pui de om de aproximativ 65 de kilograme (cu telefoanele încărcate ). Cel mai important ingredient al reţetei este constituit de muşamaua maro cu rol de faţă de masă, care face ca totul să decurgă perfect.
Nu credeam că o să-mi fie dat să văd bărbaţii înghesuindu-se să facă mâncare şi culmea să le şi iasă, fără certuri, capete sparte, dinţi de aur pe jos. În timp ce unul taie pulpiţele de galinacee iuvenis (surprinzător de bine - n.r.) ceilalţi trei îşi găsesc fiecare câte o îndeletnicire. Aproape ca-n povestea cu Albă ca Zăpada şi cei 7 pitici aş zice (FiCăţel nu mai rânji); unul aprinde cuptorul, celălalt taie ceapă, iar pulpele sunt trecute prin două perechi de mâini în timp ce sunt unse cu condimentele din plic şi aşezate apoi cu delicateţe şi fineţe în tavă. Dacă n-aş fi fost acolo aş fi crezut că vor să cucerească vreo duduie, dar nu era cazul.
Atenţie contemplarea excesivă a rezultatului final produce umectarea peste măsură a buzelor şi în cazuri extreme poate duce la deshidratare.
P.s. Aş zice c-am rămas profund impresionată pe veci, dar aş minţi. Ce-i drept împreună ar alcătui băbartul perfect.
Nu credeam că o să-mi fie dat să văd bărbaţii înghesuindu-se să facă mâncare şi culmea să le şi iasă, fără certuri, capete sparte, dinţi de aur pe jos. În timp ce unul taie pulpiţele de galinacee iuvenis (surprinzător de bine - n.r.) ceilalţi trei îşi găsesc fiecare câte o îndeletnicire. Aproape ca-n povestea cu Albă ca Zăpada şi cei 7 pitici aş zice (FiCăţel nu mai rânji); unul aprinde cuptorul, celălalt taie ceapă, iar pulpele sunt trecute prin două perechi de mâini în timp ce sunt unse cu condimentele din plic şi aşezate apoi cu delicateţe şi fineţe în tavă. Dacă n-aş fi fost acolo aş fi crezut că vor să cucerească vreo duduie, dar nu era cazul.
Atenţie contemplarea excesivă a rezultatului final produce umectarea peste măsură a buzelor şi în cazuri extreme poate duce la deshidratare.
P.s. Aş zice c-am rămas profund impresionată pe veci, dar aş minţi. Ce-i drept împreună ar alcătui băbartul perfect.
12 comentarii:
bre, barbatul ideal nu musteste. si daca ati alcatui impreuna barbatul perfect...apai fuckme...nu mai exista bere in lumea asta cat sa ii indoape gura!
ehh nah, is fani de mancare buna, si toata ziua la restaurante costa, deci nu au de ales:))
dc vor papa bun, trebuie sa munceasca, doar fac pt ei si normal ca depun toate eforturile si tot ce au mai bun in ei:))
cateva talente, in echipa intotdeauna iasa ceva adevarat:D
go boys! ;)
p.s. bunatatea asta de mancare imi aduce aminte de sorela micutza, si ea talentata, gateste divin:x
parca ii pot simtii si gustul:))numai uitandu-ma la poza:))
Sorei ?!
sorei micutze, da micutzule:P
acum in week-end gatim si noi 2 ceva special si bun;)
"parca ii pot simtii si gustul" Sorei ? :D
Pfoa, sa-mi trag palme!!!!
Ba, mai termina cu posturile astea culinare ca ma omori cu zile...!!!!
Iar salivez pe strungu asta din scularie!!!
:))poza care apartine postului, tavitza,
hmm, mic si obraznic:P
am crezut ca poate e altceva scris azi, iar lesin de foame:((
Mic cu mustar ... imi astept bere sa fiu complet :P
As fi vrut sa fiu acolo... cu tava aia!
@ olteank ... de ce? :D AI fetishuri cu pulpe ?! Si rosii ? :D
Of! Tre sa racunosc... cu rosile treaca-mearga, dar pentru pulpe si tavi am un adevarat cult. Pulpe in tavi!
Trimiteți un comentariu